MS-622 -liitäntä USB-ladattavalla LED-pyörällä varustetulla turvavalaistuksella yöllä

MS-622 -liitäntä USB-ladattavalla LED-pyörällä varustetulla turvavalaistuksella yöllä

Leikkeen muotoilu tekee tästä valosta yhteensopivan useimpien ulkotavaroiden kanssa. 5 tunnin käyttöaika, MS-622-turvavalosarja on täydellinen pyöräilykypäräsi, takapakkaukselle, polkupyörille, lemmikille tai lapsille. Kätevästi ladattu USB: n kautta ja täysin säänkestävä.

Chat Now

Tuotetiedot

Ainutlaatuinen yksittäinen LED-suunnittelu kaupunkipyörän valaisimet, jotka on valmistettu kaupunkilaisille, jotka käyttävät, liikkuvat ja osallistuvat kaikenlaiseen toimintaan heikossa valaistuksessa. USB-ladattava, pienikokoinen ja erittäin kevyt paino, 3 valintatilaa, näistä valoista voidaan käyttää juoksemiseen, pyöräilyyn, rullalautailuun, lumilautailuun tai vain kävelyyn koirallasi.


Valot liian kirkkaat ovat yhtä todennäköisesti onnettomuuksia kuin valoja, luultavasti vieläkin enemmän. Olemme suunnitelleet etulampun käyttämään valkoista LED-valoa, 30 lumenia, takavaloa, punaista LEDtä 10 lumenissa, vain tarpeeksi kirkkaita kiinnittämään huomiota, mutta älä harmittaa toisille. Molemmat valot tässä asetuksessa voidaan asettaa korkeaksi, matalaksi ja salamavaloiksi, ja ne voivat kestää 5 tuntia täydellä kirkkaudella, 10 tuntia salamatilassa. Latausaika on nopea 1,5 tuntia.


Kun kyseessä on turvavalot, et ehdottomasti halua mennä halpoille reiteille ja heitä kaatuu tuntemattomasti ajon aikana, kun tie on vain vähän kuoppainen tai jos valonsuojus putoaa, koska käsittelet sitä hieman liian Paljon voimaa. Olemme rakentaneet MS-622-kaupunkiturvallisen pyöränvalaisimen, joka on valmistettu alumiiniseoksesta valmistetulla eloksoidulla rungolla, asiantuntevalla käsityötaidolla ja säänkestävällä IPX4-mallilla. Nämä valot palvelevat sinua pitkään tulevina vuosina.


AM3 (001) .jpg

AM4 (001) .jpg

AM5 (001) .jpg

AM6 (001) .jpg

Hot Tags: MS-622 -liitin USB-ladattava LED-pyörän turvavalaisin kaupunkien pyöräilyyn yöllä, USA: sta, myymälä, halpa, alennus, paras, kestävä, laatu, alhainen hinta
Liittyvät tuotteet

Tutkimus